אתר לאוהבי הבישול והאוכל

מתכון לכבד עוף מטוגן – בטעם האוכל של סבתא!

כבד עוף מטוגן במחבת

המתכון הזה של כבד עוף מטוגן תמיד מזכיר לי את טעם האוכל של סבתא.

סבתא הייתה מגישה את מנת כבד העוף המטוגן בתוספת פירה והריח של הטיגון היה מריץ את כולנו למטבח.

חשוב להקפיד לקנות כבדים טריים ויפים, סבתא הייתה אומרת שהמנה גם בריאה מכיוון שידוע שהכבד מכיל הרבה ברזל.

להלן הוראות הכנה למתכון של כבד עוף מטוגן טעים במיוחד!

איך מכינים את המתכון

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 20 דקות

מרכיבים:חצי קילו גרם כבדי עוף יפים, שלושה בצלים גדולים, חצי כוס יין אדום, מלח ופלפל, שמן

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם מעט שמן עד שמשכים.
  2. מניחים את הכבדים על הבצל ומטגנים היטב משני הצדדים, כ-4 דקות מכל צד על אש גבוהה.
  3. מטבלים במלח ופלפל.
  4. שופכים חצי כוס יין, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כ-6 דקות.

אופן ההגשה

מומלץ להגיש על צלחת בתוספת פירה.

כבד עוף מטוגן במחבת
ארוחת בוקרמסעדותקפה